20
Mayıs
2024
Pazertesi
İNEGÖL - BURSA

Bursa İnegöl: Kutan Alanyurt adayını tanıttı

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Recai Kutan, Bursa’nın İnegöl İlçesi’ne bağlı Alanyurt Beldesi’nde, partisinin belediye başkan adayını tanıttı.

Alanyurt Belediye Başkanlığı’na aday olan Avukat Salih Berber’i kamuoyuna tanıtan Recai Kutan, AK Parti’ye yüklendi. AK Parti iktidarının 14 ayda Türkiye’ye hiç bir şey kazandırmadığını ileri süren Kutan, "Ülke ekonomisini bunlar yönetmiyor. IMF ne derse bunlar da onu yapıyor. Bakın memurlara yapılan zamlara, asgari ücrete. IMF zam yapamazsınız diyor, AK Parti de yapamıyor" dedi.

Beldedeki belediye düğün salonunda gerçekleştirilen aday tanıtım töreninde eski Bursa Milletvekili Ahmet Sünnetçioğlu da bir konuşma yaptı. Sünnetçioğlu, SP Genel Başkanı Necmettin Erbakan’a verilen cezayı eleştirerek, verilen kararın adil olmadığını söyledi. Bir çok partinin de kendilerine bu konuda destek verdiğini hatırlatan Sünnetçoğlu, Milli Görüş’ün, uğruna can verilecek bir dava olduğunu ifade etti.
Belediye başkan adayı Berber de konuşmasında, seçildiği takdirde Alanyurt’u modern bir belde haline getireceğini söyledi.

BURSA
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2004 Cumartesi 00:00:14
Güncelleme :14 Ocak 2004 Çarşamba 13:38:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?