26
Mayıs
2024
Pazar
İNEGÖL - BURSA

Bursa İnegöl'de kömür zehirlenmesi bir aileyi yok etti !

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde, kömür zehirlenmesinden dolayı aynı aileden 3 kişi hayatını kaybederken, bir kişinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Zehirlenme vakası, Sinanbey Mahallesi Sinanbey Caddesi’ndeki Mutlu Apartmanı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İnegöl’de Coco Cola bayiinde şoförlük yapan Abdullah Şöz (43), eşi Firdevs (40), çocukları Merve (8) ve Sefa (1.5), dün gece sobaya kömür atıp uykuya daldı.

Ancak Şöz Ailesi bireyleri, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi.

Bu sabah işe gelmeyen Abdullah Şöz’ü merak eden patronu İlhan Enderer, bahse konu eve gitti. Evden ses gelmeyince polis nezaretinde çilingirle kapı açıldı. Kapının açılması ile odadan inilti sesleri duyan polisler korkunç manzarayla karşılaştı. Yaşadığı fark edilen Firdevs Şöz, hemen İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Hayatını kaybeden Abdullah Şöz ile Atatürk İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencisi Merve ile kardeşi Sefa’nın cansız bedenleri ise savcının yaptığı otopsiden sonra morga kaldırıldı.
Şöz çiftinin 20 yıl önce evlendiği, çocukları olmadığı için Merve’yi 6 yıl önce evlatlık aldıkları, daha sonra Sefa’nın doğduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ÖZDEMİR KESKİNKILIÇ-BURSA (İHA)
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2003 Pazartesi 14:28:37
Güncelleme :19 Ocak 2004 Pazartesi 20:48:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?