18
Mayıs
2024
Cumartesi
İNEGÖL - BURSA

Cesedini çiftçiler buldu!

18 YAŞINDAKİ GENCİN CESEDİNİ ÇİFTÇİLER BULDU

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir aracın çarpıp yolun kenarındaki patika yola savurduğu belirlenen 18 yaşındaki gencin cesedi, bugün çiftçiler tarafından bulundu.

İnegöl-Bozüyük arası karayolu üzeri Oylat çatrağı mevkiinde tarlalarına gitmekte olan çiftçiler, yolun kenarında bir erkek cesedi ile karşılaştı. Çiftçiler, durumu hemen jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler ve savcı, gerekli incelemeleri yaptı.

Jandarma ekiplerini gören ve olay yerine gelen petrol istasyonu çalışanları, cesedin mesai arkadaşları olan 18 yaşındaki Erol Çekici'ye ait olduğunu belirledi.

Yaklaşık 3 ay önce Van'dan gelip, kardeşi Gürkan Çekici ile birlikte aynı petrol istasyonunda çalışmaya başladığı öğrenilen Erol Çekici'nin, önceki gece saat 03.00 sıralarında petrol istasyonunun yakınındaki manava gittiği ve geri dönmediği belirtildi. Uyumak için istasyondan ayrılan gencin, geri dönerken sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybettiği tahmin ediliyor. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından gencin cesedi, İnegöl Belediyesi cenaze taşıma aracı ile,Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

18 YAŞINDAKİ GENCİN CESEDİNİ ÇİFTÇİLER BULDU
18 YAŞINDAKİ GENCİN CESEDİNİ ÇİFTÇİLER BULDU
18 YAŞINDAKİ GENCİN CESEDİNİ ÇİFTÇİLER BULDU
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2010 Pazar 22:31:03
Güncelleme :22 Ağustos 2010 Pazar 22:41:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?