23
Mayıs
2024
Perşembe
İNEGÖL - BURSA

Devlet Hastanesi'ne tomografi cihazı

İnegöl'de, yıllardır eksikliği hissedilen birçok hastanın yolda hayatını kaybetmesinin nedenlerinden biri olan Tomografi cihazı, hizmete açıldı.

Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı’nın girişimleriyle İnegöl Devlet Hastanesi’ne kazandırılan cihaz, yarın hastalara hizmet vermeye başlayacak. Hastanede incelemelerde bulunan Kızılcıklı, İnegöl Devlet Hastanesi’nin sağlık alanında bu bölgenin yıldızı olacağını belirterek, gayretli çalışmalarından dolayı Başhekim Dr. Adnan Şahin ve ekibini tebrik etti. Hastanenin acil servisinin temelinin 2.5 ay sonra atılacağını da belirten Kızılcıklı, binanın dış cephe boyasının da yenileneceğini bildirdi.

Başhekim Şahin ise, hastanede her doktora bir muayene odası verildiğini anlatarak, "Hastalar çok rahat tedavi olup gidiyorlar. Artık kuyruklar sona erdi. Hastanemizi yeni cihazlarla donattık. Birçok hastanede olmayan cihazlar bizde var. Tomografi cihazının gelmesiyle hasta ölümlerini en asgariye inmesini bekliyoruz" dedi.

Şahin, hastanelerinin beyin cerrahı ve kardiyolog uzmanı eksikliği bulunduğunu bu konuda İl Sağlık Müdürlüğü’nün Bakanlıkla gerekli temaslarını sürdürdüğünü söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2005 Pazar 17:07:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?