19
Mayıs
2024
Pazar
İNEGÖL - BURSA

Dinçbudak ile yola devam

TFF 3. LİG

Geçen sezon defterini 20 Mayıs'taki genel kurulla kapatıp, önümüzdeki sezon için yeni bir sayfa açan İnegölspor'da tecrübeli Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak ile yola devam kararı alındı.

TFF 3. Lig'de mücadele eden İnegölspor'da yapılan yönetim kurulu toplantısında görev bölümü ile birlikte teknik direktör konusu masaya yatırıldı. Yusuf Şen başkanlığındaki yönetim, geçen sezon kümede kalma savaşı veren Bordo-beyazlı ekibin son beş maçında görev alan Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak ile devam edilmesine karar verdi. Dinçbudak ile yapılan görüşmenin de anlaşma ile noktalanması üzerine sözleşme imzalandı.

Başkan Yusuf Şen ile Teknik Asbaşkan alan Sinan Sülek, İdari Asbaşkan Müfit Besler, Futbol Şube Sorumlusu Yücel Demir, Basın Sözcüsü Umut Ortakçı ve Futbol Şube Sorumlusu Yardımcısı İlhan Korkmaz'ın katıldığı tesislerdeki imza töreninde, Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak, yardımcıları Turan Şen ve Özgür Şahin ile bir yıllık sözleşme imzalandı.

Başkan Yusuf Şen, "1 Haziran tarihi itibariyle kendisiyle anlaşmış bulunmaktayız. Değerli hocamız geçen sezon son beş maçta görevi kabul etmişti. Kendisini bu kısa zamanda tanıdık, son derecede başarılı bulduk. İnşallah önümüzdeki sezon beraber hareket edeceğiz. Yardımcılarını Turan Şen ve Özgür Şahin yapacak. Bir kaleci antrenörüne ihtiyacımız olacak. Bununla ilgili seçimi de tamamen hocamıza bırakmış durumdayız. Bugün itibariyle hocamızla sözleşmemizi imzalamış bulunuyoruz. İnşallah hem kendisi adına,

hem İnegölspor adına hayırlı uğurlu olur. Bu konuyu hallettikten sonra hemen transfer harekatına başlıyoruz. Hocamızın çalışmaları, değerlendirmeleri sonucunda önce iç transferde, akabinde de bölgede ya da ülkemizde işimize yarayacak oyuncularla temas kurmaya, takımımıza kazandırmaya başlayacağız. Bununla ilgili çalışmalarımıza bugünden itibaren başlamış bulunuyoruz. Hem İnegölspor, hem yeni yönetimimiz, hem de teknik ekibimiz adına bu yeni oluşumun hayırlı olmasını diliyorum. Gelecek sezonda, geçmiş

dönemlerde yaşadığımız o korkulu, kabus dolu günleri yaşamamak için gereken yapılacaktır" dedi.

TFF 3. LİG
İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2010 Çarşamba 18:17:03
Güncelleme :3 Haziran 2010 Perşembe 00:09:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?