27
Mayıs
2024
Pazertesi
İNEGÖL - BURSA

Emniyette devir teslim

İkinci sınıf emniyet müdürlüğü rütbesine terfi ederek Bursa İl Emniyet Müdür Yardımcılığı'na getirilen Nusret Kızıltaş, İnegöl Emniyet Müdürlüğü görevini Ahmet Alaağaçlı'ya teslim etti.

Bursa'ya hareket etmeden önce İnegöl Emniyet Müdürlüğü'nde emniyet mensuplarıyla vedalaşan Nusret Kızıltaş, "6 yıldır sizlerle beraber gece gündüz hizmet verdik. Bursa'da görev yaparken de gözüm kulağım sizlerde olacak. Vatandaşa karşı olan görevinizi en iyi şekilde sürdüreceğinizden eminim. Hepinize başarılar diliyorum. Bugüne kadarki hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Devir teslim töreninden sonra makamında basın mensuplarının sorularına cevaplayan yeni İnegöl Emniyet Müdürü Ahmet Alaağaçlı, teslim aldığı bayrağı daha ilerilere götürmek için elinden gelen gayreti göstereceğini, güzel bir emaneti gurur duyduğunu belirterek, "Emniyet mensupları olarak sosyal, hukuki ve kamusal sorumluluklarımız var. Edindiğimiz tecrübelerle halkın her zaman yanında olacağız" şeklinde konuştu.

İnegöllülerden polise güvenmelerini isteyen Alaağaçlı, görevlerinin suç oranlarını asgari seviyeye indirmek, huzur içinde yaşanılabilir bir şehir oluşturmak olduğunu vurgulayarak, "Güçlü bir İnegöl için bütün halkaların sağlam olması gerekir. Bir İlçenin polis halkası zayıfsa o halka kopar. Yüzümüzün akı ile görevimizi daimi olarak yerine getireceğiz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2009 Cuma 13:36:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?