18
Mayıs
2024
Cumartesi
İNEGÖL - BURSA

Esrar satıcıları yakalandı

Diyarbakır’ın Silvan İlçesi’nden getirdikleri esrar maddesini, İnegöl'de piyasaya satmaya çalıştıkları öne sürülen 2 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, A.G. isimli şahıs, Diyarbakır’ın Silvan İlçesi’nden toz halinde 6 kilo gram esrar maddesini satmak maksadıyla İnegöl’e getirdi. Amcasının oğlu M.G. ile irtibata geçen şüpheli elindeki esrar maddesini satmak istedi.

Diyarbakır’dan getirilen esrarın satılmak istendiği yönündeki bir ihbarı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, İnegöl’de esrar satmak isteyen A.G. ile irtibata geçti.

Preslenmiş paketler halindeki 2 kilogram esrar için 5 bin YTL’ye anlaşmaya varan polisler, operasyon için harekete geçti. Operasyonda A.G. ile ona yardımcı olduğu iddia edilen M.G. gözaltına alındı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulanması tamamlanan 2 şüpheli, "Satmak maksadıyla esrar maddesi bulundurmak" suçundan İnegöl’de adliyeye sevkedildi. Şüphelilerden A.G.’nin 2 ayrı uyuşturucu ticaretinden kaydının bulunduğu öğrenildi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2005 Cumartesi 18:14:13
Güncelleme :18 Haziran 2005 Cumartesi 18:24:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?