25
Mayıs
2024
Cumartesi
İNEGÖL - BURSA

FB'liler üstün hizmet ödülüne aday

İNEGÖL FENERBAHÇE DERNEĞİ TBMM ÜSTÜN HİZMET ÖDÜLÜNE ADAY

İnegöl Fenerbahçeliler Derneği'nin kuruluşunun üçüncü yıldönümü kutlandı.

Park Otel'deki yemekli toplantıda konuşan Dernek Başkanı Refik Tabakoğlu, İnegöl Fenerbahçeliler Derneği olarak Hamallı İlköğretim Okulu binasını yaptırmalarından dolayı TBMM üstün hizmet ödülüne aday gösterildiklerini açıkladı.

İnegöl Fenerbahçeliler Derneği'nin kurulduğu günden bu yana Türkiye'de örnek olacak projeler gerçekleştirdiğini ifade eden Tabakoğlu, "3 yıl zarfında büyük Fenerbahçe'mize yakışır işler yaptığımızı düşünüyorum. Bugüne kadar yaptığımız 20'ye yakın faaliyet herkes tarafından takdir edildi. Bizlere destek veren çok değerli taraftarlarımıza ve tüm İnegöllülere tekrar teşekkür ediyoruz. Mezit boğazında 'İnegöl Fenerbahçeliler Derneği Hatıra Ormanı' oluşturduk. Bunun dışında Ankara'yı ve Anıtkabir'i hiç görmemiş olan çocuklarımızı Milli Eğitim Müdürlüğü desteği ile Anıtkabir'e gönderdik. Ayrıca Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bir Fenerbahçe maçını izlemek üzere küçük çocuklarımızı İstanbul'a davet etti. Öyle bir şey yapalım ki, Türkiye'de ses getirsin diye düşündük ve neticede Hamamlı köyüne bir okul yaptırdık. Okulumuz yaklaşık 500 bin TL'ye mal oldu. Bu okulumuzu sadece İnegöl'deki Fenerbahçelilerimizin desteğiyle yaptık. Okulumuz 5 sınıf, 1 ana sınıfı, 1 bilgisayar laboratuarı ve öğretmenler odası olmak üzere tam teşekküllü bir okul olarak faaliyete geçirdik" dedi.

Konuşmaların ardından gecede Grup Turoya sahne aldı. Grup Turoya'nın seslendirdiği slov parçalarda davetliler piste çıkarak dans etti. Fenerbahçeli futbolculardan Alex, Lugano, Emre, Gökhan ve Mehmet Topuz'un imzalı formaları açık artırmayla satıldı. Gece sevgililer günü pastası kesilmesiyle sona erdi.

İNEGÖL FENERBAHÇE DERNEĞİ TBMM ÜSTÜN HİZMET ÖDÜLÜNE ADAY
İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2010 Salı 12:39:05
Güncelleme :16 Şubat 2010 Salı 20:48:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?