26
Mayıs
2024
Pazar
İNEGÖL - BURSA

Genç MÜSİAD'ta Bayraktar dönemi

GENÇ MÜSİAD'DA BAYRAKTAR DÖNEMİ

İnegöl Genç MÜSİAD başkanlığına Abdülkerim Bayraktar seçildi.

Genç MÜSİAD'ın 7. olağan genel kurul toplantısı Kent Müzesi'nin çok amaçlı salonunda yapıldı. Yaş haddinden MÜSİAD İnegöl Şubesi Yönetim Kurulu üyeliğine geçen Mustafa Kılıç'tan boşalan Genç MÜSİAD başkanlığı için seçim yapıldı. Tek listeyle girilen seçimlerde Abdülkerim Bayraktar İnegöl Genç MÜSİAD'ın başına getirildi.

Toplantının açış konuşmasını yapan Genç MÜSİAD'dan sorumlu MÜSİAD İnegöl Şubesi Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Uyan, eski başkan Mustafa Kılıç'ın iki dönem büyük hizmetler yaptığını belirtti. Kılıç ise konuşmasında, 7. kuruluş yılını tamamlayan Genç MÜSİAD'ın kurulduğu günden bu yana hayallerin ötesinde ilerleme kaydettiğini belirterek, "Türkiye genelinde hiçbir sivil toplum kuruluşu, bünyesinde gençler için özel bir yapı kurmazken, MÜSİAD bir ilki gerçekleştirdi ve gençlere duyduğu güveni açıkça ortaya koydu. Bu güven ve destekten hareket eden Genç MÜSİAD, gençliğin verdiği azimle hedeflerine, hayallerine ulaşmaya, ülkemize, toplumumuza, kültürümüze, insanlığımıza karşı yükümlülüklerimizi yerine getirmeye çalıştı" dedi.

Yapılan seçimde oy birliği ile İnegöl Genç MÜSİAD başkanlığına Abdülkerim Bayraktar getirilirken, yönetime Recep İnce, Musap Güleç, Fatih Uslu, Abdurrahim Uzun, Süleyman Uzun, Özhan Öztürk, Ümit Karaş, Ramazan Aksugül, Sercan Özçiftçi ve Yasin Çevik seçildi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2010 Perşembe 12:26:04
Güncelleme :7 Ocak 2010 Perşembe 12:39:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?