25
Mayıs
2024
Cumartesi
İNEGÖL - BURSA

Gönüllü Eller'den Sefertası'na destek

Belçika'da bir grup hayırsever Türk tarafından Türkiye'deki yoksul insanlara yardım etmek maksadıyla kurulan Gönül Elleri Derneği'nin yöneticileri, Bursa'nın İnegöl ilçesinde faaliyet gösteren Sefertası Yardım Derneği'ni ziyaret etti.

Gönüllü Eller Derneği, Sefertası'nın başlattığı "Bu Ramazan Yetim Kalmasın", "500 Yetim-500 Bayram" kampanyalarına destek vererek, 100 yetim çocuk için bayramlık kıyafet bağışladı.

Gönül Elleri Derneği Başkanı Murat Gündoğdu, İnegöl Sefertası Yardım Derneğinin İnegöl'deki gerçek yoksullara yardım eden önemli bir dernek, İnegöl halkı için bir nimet olduğunu söyledi. Gönül Elleri Derneği yöneticileri olarak her yıl İnegöl'e geldiklerinde muhtaç ailelerden birkaçını ziyaret ettiklerini ifade eden Gündoğdu, Gönül insanlara faydalı olmaya çalıştıklarını kaydetti.

Gönül Elleri Derneği olarak bundan sonra da İnegöl Sefertası Yardım Derneği ile el birliği yaparak daha nice yoksulun derdine derman olmaya çalışacaklarını vurgulayan Gündoğdu, "İnegöl'ün iyilik hareketinde yer almaktan memnuniyet duyuyoruz. İnegöl'deki son yoksula ulaşmak için İnegöl Sefertası Yardım Derneği ile birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2009 Çarşamba 17:11:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?