19
Mayıs
2024
Pazar
İNEGÖL - BURSA

Hasan Toktaş, Güven tazeledi

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) kongresinde konuşan Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Ahmet Kenan Tanrıkulu, hükümetin tek başarısının dolar milyarderi sayısının artması olduğunu ileri sürdü.
Gölbaşı Düğün Salonu'nda yapılan MHP kongresinde tek aday olan Hasan Toktaş, yeniden ilçe başkanlığına seçildi. Kongreye, MHP Genel Merkez Yürütme Kurulu üyesi ve Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Ahmet Kenan Tanrıkulu, MYK üyesi İsmet Büyükataman, İl Başkanı Necati Özensoy, eski milletvekilleri Burhan Orhan ve Orhan Şen ile çok sayıda partili katıldı.
Kenan Tanrıkulu, iktisatla siyasetin at başı giden iki kurum olduğuna işaret ederek, "Bugünkü hükümetin iktisat yönündeki başarısı, dolar milyarderi sayısının artmış olmasıdır. Bir partinin iktidar olabilmesi için iki önemli unsur gerekir. Bunlar; program ve siyaset anlayışıdır. Allah'a şükür programımız var. Nakış işler gibi işlemeye çalışıyoruz. İkincisi siyaset anlayışımız; şu ana kadar kongreyi dikkatle takip ettiniz, demek ki siyaset anlayışı da var" diye konuştu.
413 delegeden 348'inin oy kullandığı seçimde Hasan toktaş yeniden ilçe başkanlığı görevine getirilirken, yönetim kurulu üyeliklerine Tuncay Şenol, Sebahattin Kaplan, Emin Özdemir, İmdat Mercan, Yusuf Şimşek, Ömer Çakır, Recep Çakır, Meriç Kurt, Zeki Gümüşaneli, Erdal Bayraktar, Mehmet Sert, Olgun Başkent, Celal Gürler, Niyazi Özer, Cengiz Atış, Ramazan Şimşek, Ramazan Genç, Yusuf Bakay, Necdet Perkgül, Refik Yucar, Kerim Yavuz, Yurdaer Ekici, Fevzi Coşkunyürek, Sedat Eceryıldız, Murat Karataş, İlkay Meriç, Ali Akal ve Hakan Kalaylar seçildi.
.
Yayın Tarihi : 20 Mart 2006 Pazartesi 20:23:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?