25
Mayıs
2024
Cumartesi
İNEGÖL - BURSA

İşe giderken canından oldu

İŞE GİDERKEN CANINDAN OLDU

Bursa'nın İnegöl ilçesinde işe gitmek isteyen bir kişi yolda karşıdan karşıya geçmek isterken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay gece saat 23.45 sıralarında İnegöl-Bursa kara yolu üzerinde meydana geldi. Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrikada gece bekçisi olarak görev yapan Mehmet Narin (58), işe gitmek için yola çıktı. Zeynel İnegöl Köftecisi mevkiinde karşıdan karşıya geçmek isteyen Mehmet Narin'e, İnegöl'den Bursa istikametine gitmekte olan Zeki F. yönetimindeki 16 Y 2580 plakalı özel otomobil çarptı. Şiddetli çarpmanın etkisiyle havalanan Mehmet Narin, aracın ön camına çarptı, ardından da yere düştü.

Ağır yaralanan Mehmet Narin'e ilk müdahale olay yerine gelen 112 Acil Servisi görevlileri tarafından yapıldı. İnegöl'e bağlı Gülbahçe köyü nüfusuna kayıtlı olan Mehmet Narin, daha sonra ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, yolda hayatını kaybetti. Otomobilin sürücüsü Zeki F., kazanın ardından gözaltına alınırken, hayatını kaybeden Mehmet Narin'in yakınları hastaneye akın etti. Eşi ve çocuğu ölüm haberi ile sinir krizleri geçirdiler. Olayla alakalı soruşturma sürüyor.

İŞE GİDERKEN CANINDAN OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2010 Pazar 11:56:05
Güncelleme :21 Şubat 2010 Pazar 12:29:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?