18
Mayıs
2024
Cumartesi
İNEGÖL - BURSA

Karga kurtarma operasyonu

KARGA KURTARMA OPERASYONU

Bursa'nın İnegöl ilçesinde ayağındaki ipin çınar ağacına dolanması nedeniyle 2 gün mahsur kalan kargayı kurtarmak için itfaiye seferber oldu.

Her zaman alevlerle boğuşan İnegöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, bu defa bir kargayı kurtarabilmek için seferber oldu. Atatürk Bulvarı üzerinde, İshakpaşa İlköğretim Okulu karşındaki çınar ağacında ayağındaki ipin dolaşması yüzünden 2 gündür asılı kalan karga, bütün çırpınışlarına rağmen sıkıştığı yerden kurtulamadı. Çınar ağacının karşısındaki apartmanda oturan İsmail Okur'un haber vermesi üzerine bölgeye itfaiye ekipleri geldi. Merdivenle 20 metrelik çınara çıkan itfaiye eri kargayı kurtarmak

istedi ancak merdivenin boyu kargaya ulaşmaya yetmedi. Mesaiden çıkıp evine gitmekte olan itfaiye erlerinden Hasan Kandemir, merdivenli araca çıkarak 3 metre boyundaki kancalı demir ile kargayı sıkıştığı yerden kurtardı. İki gündür sıkıştığı çınar ağacının tepesinde aç ve susuz bekleyen karga, uçarak oradan uzaklaştı. Kurtarma operasyonunu izleyen vatandaşlar itfaiye ekiplerine alkışlarla moral verdi.

KARGA KURTARMA OPERASYONU
KARGA KURTARMA OPERASYONU
KARGA KURTARMA OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2010 Pazartesi 16:03:04
Güncelleme :8 Şubat 2010 Pazartesi 19:59:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?