26
Mayıs
2024
Pazar
İNEGÖL - BURSA

Kayıp engelli genç İnegöl'de bulundu

KAYIP ENGELLİ GENÇ İNEGÖL'DE BULUNDU

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bir hafta önce kaybolan zihinsel engelli genç, dikkatli bir vatandaş sayesinde İnegöl'de bulundu.

Merkez Yıldırım ilçesinin Karapınar Mahallesi'nde ikamet eden 32 yaşındaki Mustafa Selim, bir hafta önce kayıplara karıştı. Bütün aramalara rağmen oğlunu bulamayan baba Ali Selim, polise müracaat etti. Çocukluğunda geçirdiği ateşli hastalık yüzünden zihinsel engelli olan Mustafa Selim, bir vatandaşın dikkati sayesinde İnegöl'de bulundu. Önceki gün bir gazetede yayınlanan resimli haberi okuyan vatandaş, Kasımefendi Caddesi'nde gezen şahsın aranan Mustafa Selim olduğunu fark ederek durumu emniyete bildirdi.

İhbar üzerine harekete geçen Sanayi Polis Karakolu ekipleri, Selim'i Kasımefendi Caddesi üzerinde buldu. Karakola götürülen zihinsel engelli gencin önce karnı doyuruldu, ardından kirlenen elbiseleri yeni kıyafetlerle değiştirildi. Elinden hiç düşürmediği tespihini sallayarak çayını yudumlayan genç, babası gelene kadar karakoldaki polis memurları ile sohbet etti.

Bir haftadır aradığı oğlunu bulmanın sevincini yaşayan baba Ali Selim polislere teşekkür etti. Mustafa Selim, tatlı tatlı sohbet edip zaman geçirdiği polis memurlarına tek tek sarılıp vedalaşmayı ihmal etmedi.

KAYIP ENGELLİ GENÇ İNEGÖL'DE BULUNDU
KAYIP ENGELLİ GENÇ İNEGÖL'DE BULUNDU
KAYIP ENGELLİ GENÇ İNEGÖL'DE BULUNDU
KAYIP ENGELLİ GENÇ İNEGÖL'DE BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2010 Perşembe 13:06:01
Güncelleme :27 Mayıs 2010 Perşembe 13:47:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?