18
Mayıs
2024
Cumartesi
İNEGÖL - BURSA

Kaymakam Bektaş hastane denetledi

İnegöl Kaymakamı Erdoğan Bektaş, Devlet Hastanesi’nden hastaların Bursa’ya sevkine son verilmesi gerektiğini söyledi.

Yan yana bulunan ve bir süre önce birleşerek tek çatı altında toplanan SSK Hastanesi ile Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Kaymakam Erdoğan Bektaş, personelle ve hastalarla görüştü.

Devlet Hastanesi Başhekimi Adnan Şahin ve İlçe Sağlık Grup Başkanı Gönül Malat ile her 2 hastane binasını da gezen Bektaş, birleşen her iki kurumdaki personelin uyum içerisinde çalıştıklarını belirtti.

Devirle birlikte bazı sıkıntıların yaşandığına işaret eden Bektaş, "Ancak bunlar öyle büyük sıkıntılar değil. Zaman içerisinde bunlar ortadan kalkacak. İnegöl’de iki hastanenin yan yana olması işleri daha da kolaylaştırmış. Tek hastanede daha verimli çalışma yapılabilecek. Büyük ve tam teşekküllü hastanelerde ne varsa bizim hastanemizde de olmasını sağlamalıyız. Özellikle Bursa’ya hasta sevkine artık son verilmeli" dedi.

Başhekim Adnan Şahin ise, devirden dolayı Türkiye’nin bir çok yerinde sıkıntılar yaşanmasına rağmen, İnegöl’de herhangi bir problem olmadığını kaydetti.

1 Ocak 2005 tarihi itibariyle tam otomasyon sistemine geçtiklerini anlatan Başhekim Şahin, "Birleşmeyle yatak sayımız 325’e yükseldi. Bazı atıl alanların da kullanılması sayesinde kısa bir süre içerisinde yatak sayımızı 400’e ulaştıracağız. Bu arada her hekime bir poliklinik odası tahsis ederek, hastaların rahat şekilde muayene olmalarını sağlayacağız. Önümüzdeki günlerde iki bina arasına bir tüp geçit yaparak komple bir sağlık kuruluşu haline getireceğiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2005 Cumartesi 16:05:38
Güncelleme :15 Mart 2005 Salı 15:43:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yener IP: 172.177.64.xxx Tarih : 24.03.2005 15:33:27
kaymakamdan ziyareti dolayisi ile bir ücret talep edildimi?