17
Mayıs
2024
Cuma
İNEGÖL - BURSA

Kaymakam bir yere gitmiyor!

Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı, İnegöl Kaymakamı Erdoğan Bektaş’ın başka yere tayin edildiği yönündeki iddiaları yalanladı.

İlçedeki trafik keşmekeşine son vermek için Trafik Komisyonu tarafından alınan kararların uygulamaya konulmasının ardından yayılan "Kaymakam Bektaş’ın tayini çıktı" şeklindeki söylentilere, Milletvekili Kızılcıklı son noktayı koydu. Kızılcıklı, böyle dedikoduların kim veya kimler tarafından hangi maksatla çıkarıldığını bilmediğini, ayrıca kaymakamla alakalı bugüne kadar kendisine herhangi bir şikayetin de ulaşmadığını bildirdi.

Kaymakam Bektaş’ın çalışkanlığı ve davranışları ile rahmetli Vali Recep Yazıcıoğlu’nu hatırlattığını, yakın çevresinde kendisine zaten ’Küçük Yazıcıoğlu’ diye hitap edildiğini ifade eden Kızılcıklı, "Biz kendisinin İnegöllülere en iyi hizmetleri vereceğine inanıyoruz. Ramazan bayramından sonra kendisi ile görüştüm. Onun çalışmaları ile ilgili hiçbir sıkıntımız yok. Başka yerlere tayini için bizim herhangi bir teşebbüsümüz olmamıştır. Bundan sonra olacağına inanmıyorum. Bildiğim tek şey, Kaymakam Bektaş hiçbir yere gitmiyor" dedi.

BURSA (İHA) -
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2004 Salı 10:38:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?