18
Mayıs
2024
Cumartesi
İNEGÖL - BURSA

Kızlar çetesi sabıkaları sayesinde yakalandı

İnegöl’de, daha önce suçüstü yakalanıp serbest bırakılan 3 küçük kız, müşteri kılığında girdikleri kuaför salonundan içi para dolu çantayı alarak kaçtılar. Cuma Mahallesi’nde bir kuaför salonuna müşteri gibi giren 3 kızdan 2’si, işyeri sahibi H.U.’yu oyalarken, diğeri komodinin üzerinde bulunan çantayı montunun altına gizledi. Yaşları küçük olan kızlar işyerinden ayrılırken, içinde 210 dolar, 2 milyar lira, ziynet eşyası ve kredi kartlarının bulunduğu çantasının çalındığını fark eden H.U. olayı polise bildirdi.

Kuaför H.U., emniyette gösterilen sabıkalılar albümünden kapkaççıları teşhis etti. Kapkaççı kızların, bir süre önce Hadim Alışveriş Merkezi’nde Emel A.’nın çantasını çalarken yakalanıp, yaşları küçük olduğu için sorgularının ardından serbest bırakılan G.N., S.K. ve D.Ö. olduğu tespit edildi. Polis, üç kapkaççı kızı yakalamaya çalışıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2005 Cumartesi 18:42:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tanju kaya IP: 78.178.28.xxx Tarih : 31.01.2009 21:27:26

yorum yazacak bişey goremiyorum cunku insanlarımız buyutukce ve yakınları tarafından ogretilip bu işli yapıyorlar onun icin yorum yapacak bişeyt bulamıyorum