20
Mayıs
2024
Pazertesi
İNEGÖL - BURSA

Meslek Lisesi yeni öğretim yılına yetişecek

AKP Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı, İnegöl İlçesi’ne bağlı Alanyurt Beldesi’ne yapılacak Endüstri Meslek Lisesi’nin 2005-2006 öğretim yılına yetiştirileceğini söyledi.

Alanyurt’ta temaslarda bulunan Kızılcıklı, sık sık halkın içerisinde olmaya gayret ettiğini belirtirken, bütün ülkenin olduğu gibi, Bursa ve İnegöl’ün de hizmete doyacağını ifade etti. Alanyurt Beldesi’nin İnegöl’den ayrı düşünülmesinin mümkün olmadığını vurgulayan Kızılcıklı, belediye başkanı hangi siyasi partiden olursa olsun, hizmet götürürken eşit davrandıklarını altını çizdi.

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) tarafından Türkiye genelinde yaptırılacak olan 90 okuldan birinin yapımına Alanyurt’ta başlandığını belirten Kızılcıklı, "Esenkent Kooperatifi yanında tahsis edilen yere Endüstri Meslek Lisesi yapılması için çalışmalar başladı. 2005-2006 eğitim-öğretim yılı başına kadar bitirerek hizmete açmayı hedefliyoruz. Alanyurt’un biraz ilerisine 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulması için çalışmalara hız verildi. Endüstri Meslek Lisesi’nde yetişen gençlerimiz OSB’deki fabrikalarda çalışma imkanına sahip olacak. Bunlar güzel gelişmelerdir. Elbirliği ile güzel günleri birlikte yaşayacağız" diye konuştu.

inegöl
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2004 Cumartesi 13:43:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?