23
Mayıs
2024
Perşembe
İNEGÖL - BURSA

Meslek yüksek okulunda mezuniyet coşkusu

İnegöl'de Uludağ Üniversitesi’ne bağlı Meslek Yüksek Okulu’nda mezuniyet coşkusu yaşandı. 1995-1996 akademik yılında açılan ve şu anda Makine, Mobilya ve Dekorasyon, İhracat-İthalat, Tekstil Konfeksiyon Dokuma, İşletme, Konfeksiyon İnşaat, Muhasebe ve Elektrik olmak üzere 9 programda bin 616 öğrencinin eğitim gördüğü İnegöl Meslek Yüksek Okulu’nun 9. mezuniyet töreni yapıldı.

Kapalı spor salonunda başlayan mezuniyet törenine, Kaymakam Erdoğan Bektaş, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Uludağ Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Hasan Ertürk, Garnizon Komutanı Tamer Tosun, Emniyet Müdürü Nusret Kızıltaş ile çok sayıda veli ve öğrenci katıldı.

MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yahya Işık, bu yıl 657 öğrencinin mezun olduğunu ifade ederek, "Yüksek okulumuzdan bugüne kadar mezun olanların sayısı ise 2 bin 500. İş dünyası, değişen şartlara çabuk intibak edebilen, problem çözebilen, iletişim kurabilen, ekip halinde çalışabilen, mal ve hizmetlerin kalitesini geliştirmek için sorumluluk alabilen elemanlar arıyor" dedi.

Mezun öğrenciler adına söz alan Ebru Teke, asıl hayatın şimdi başladığını belirterek, "Hayatımız sadece imtihanlardan ibaret değildir. Paylaşmayı, sabretmeyi ve en önemlisi insanlarla yaşamayı öğrendik. Bundan sonra daha büyük engellerle karşılaşacağız belki de. Önemli olan, zorluklara kolayca yenilmeyip, üstesinden gelebilmek, kendi ayaklarımızın üstünde durabilmektir" diye konuştu. Keplerin havaya atılmasıyla tören sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2005 Cuma 13:23:56
Güncelleme :6 Haziran 2005 Pazartesi 15:14:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?