18
Mayıs
2024
Cumartesi
İNEGÖL - BURSA

Oylat'a yerli turist akını

OYLAT'A YERLİ TURİST AKINI

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bulunan Oylat kaplıcaları 9 günlük bayram tatilinde yerli turist akınına uğradı.

Termal turizmin önemli merkezlerinden olan ve tabii güzellikleriyle göz kamaştıran Oylat, 9 günlük bayram tatilinde hınca hınç doldu. 7 bin kişinin konakladığı ve yaklaşık 23 bin kişinin günübirlik ziyaret ettiği Oylat'ta tatil süresince büyük bir hareketlilik yaşandı.30 bin tatilciyi ağırlayan Oylat'taki otellerde boş yer kalmadı.

Oylat'taki doluluk oranının İnegöl için memnuniyet verici olduğunu ifade eden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yeni yatırımlarla Oylat'ı kaplıca turizminde daha da üst seviyelere taşıyacaklarını söyledi.

Bayram tatilinde Oylat'taki bütün otellerin yüzde 100'lük doluluk oranına ulaştığını dile getiren Aktaş, “Turizm alanında İnegöl'ün göz bebeği olan Oylat her bayram olduğu gibi bu bayramını da doluluk oranıyla karşıladı. Otellerimizdeki rezervasyonlar günler öncesinden doldu. Öyle ki birçok müşterimizi otellerimiz tam kapasite dolduğu için yer veremedik. Sorunsuz ve güzel bir tatil geçirdik. İnanıyorum ki Oylat'a gelen misafirlerimiz memnuniyetle ayrıldılar. Amacımız Oylat'ı yeni yatırımlarla daha üst seviyelere çıkarmak” diye konuştu.

OYLAT'A YERLİ TURİST AKINI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2010 Salı 16:42:02
Güncelleme :1 Aralık 2010 Çarşamba 01:01:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?