23
Mayıs
2024
Perşembe
İNEGÖL - BURSA

Samda şimdi de sağlık ocağı yaptırıyor

İnegöl'de hayırsever bir işadamı tarafından sağlık ocağı yaptırılacağı bildirildi. Bin 800 öğrencinin eğitim gördüğü 32 derslikli Müşerref-Muzaffer Samda İlköğretim Okulu ile okulun bahçesindeki olimpik ölçülere sahip kapalı spor salonunu yaptıran işadamı Muzaffer Samda, şimdi de ilçeye bir sağlık ocağı kazandıracak.

Eşiyle günlerinin büyük kısmını yaptırdığı okulda geçiren Samda, Kaymakam Erdoğan Bektaş’ın ricası üzerine hayır işlerini sağlık alanında da sürdürme kararı aldı. Muzaffer Samda, Deydinler Köprüsü mevkiinde belediye tarafından tahsis edilen arsa üzerine 275 metrekare kapalı alana sahip tek katlı bir sağlık ocağı yaptıracak.

Sağlık ocağı için Bursa’dan gelecek projeyi beklediğini bildiren Samda, 17 Mart Perşembe günü Kaymakam Erdoğan Bektaş, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ve Sağlık Grup Başkanı Dr. Gönül Malat ile birlikte Bursa’ya giderek, Vali Oğuz Kağan Köksal ile protokol imzalayacaklarını söyledi.

Proje geldikten sonra hemen inşaat çalışmalarını başlatacağını ifade eden Samda, binayı tüm aksamları ile 3 ay içerisinde bitirip, Sağlık Grup Başkanlığı’na teslim edeceğini, sağlık ocağına kızı Hanife ile damadı Selçuk Teşik’in adını vereceğini kaydetti. Eğitimden sonra sağlık alanında da hizmet yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Samda, "Bu dünyada bizden sonra paramız kalacağına eserlerimiz kalsın" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2005 Cuma 15:52:28
Güncelleme :15 Mart 2005 Salı 15:43:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?