18
Mayıs
2024
Cumartesi
İNEGÖL - BURSA

Üç aydır kardeşini arıyor

İnegöl'de 3 ay önce kaybolan sara hastası bir adamdan halen haber alınamadı. Süleymaniye Mahallesi Hıdır Sokağı'nda ikamet eden 35 yaşındaki Sevda Yavuz, yaklaşık 3 aydan beri kayıp olan sara hastası olan 33 yaşındaki kardeşi Serdar Çakan'ı arıyor.

Alanyurt Beldesi'nde oturan kardeşi Serdar Çakan'ın, annesi Mihriye Çakan'ın ölümünden sonra ortadan kaybolduğunu söyleyen Sevda Yavuz, "Annemiz geçen şubat ayında vefat etti. Evde yalnız yaşayan kardeşim eşyalarını da bırakarak, nisan ayında ortadan kayboldu. Evi açık bıraktığı için eşyalar da kaybolup gitti" dedi.

Fırınlarda işçi olarak çalışan Serdar Çakan'ın yaklaşık 5 ay önce eşinden ayrılıp yalnız kaldığını anlatan Yavuz, kardeşinin evi neden terk ettiğini bilmediğini, bütün aramalarına rağmen kendisinden bir haber alınamadığını söyledi.

Muş'taki dayıları ile teyzesini de arayıp sorduğunu anlatan Yavuz, "Kardeşimin yaşayıp yaşamadığını öğrenmek istiyorum. Çok meraktayız. Cumhuriyet Savcılığı'na, Emniyet Müdürlüğü'ne başvurup yardım istedim. Görüp tanıyanların, nerede olduğunu görenlerin insaniyet namına ya bize ya da güvenlik güçlerine bildirmelerini istiyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2005 Pazartesi 15:29:48
Güncelleme :22 Temmuz 2005 Cuma 12:02:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?