28
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL
Belediye Sayfaları

Esnaf Kooperatifi'ne Atıl başkan seçildi

Bursa'nın Karacabey Esnaf Kefalet Kooperatifi Kongresi'nde, 19 yıldır kurumda müdür olarak görev yapan Mustafa Atıl başkan seçildi.

Yıllardır Ahmet Papurlu'nun başkanlığını yaptığı ve 1987 yılından beri Mustafa Atıl'ın müdürlüğünü sürdürdüğü 918 ortaklı Karacabey Esnaf Kefalet Kooperatifi'nin Şükran Yemişçioğlu Kültür Salonu'nda gerçekleştirilen kongresi, önceki yıllarda yaşanan çekişmeli ve bol adaylı kongrelerin aksine sakin geçti.

Tek aday olan Mustafa Atıl, oy çokluğuyla başkan seçildi. Atıl, kendisi için değişen hiçbir şey olmadığını ve yıllardır sürdürdükleri çalışma temposunu aynen devam ettireceklerini söyledi. Atıl ayrıca, uzun süredir Karacabey'deki Bağ-Kur şubesini tam randımanlı çalıştırabilmek için sürdürdükleri girişimlerin olumlu sonuç verdiğini belirtti.

Bağ-Kur bürosuna bir memur atandığını kaydeden Atıl, ikinci bir memurun atanmasıyla büroda Bağ-Kur'luların karne ve vize işlemlerinin her gün gerçekleştirileceğini söyledi.

Mustafa Atıl başkanlığındaki yönetim kurulunda Kasım Bozdemir, Sebati Toprak, Hüseyin Öktem, Haşim Avcu, Fikret Kula ve Hüseyin Süzen yer alırken, denetim kurulu da İbrahim Gümüş, Osman Asa ve Halil Erinç'ten oluştu.

.
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2006 Pazar 17:04:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?