2
Haziran
2024
Pazar
GÜNCEL

Öğretmenlere anlamlı hediye

Nilüfer Belediyesi tarafından, Öğretmenler Günü dolayısıyla, ilçedeki öğretmenlere Turgut Özakman'ın "Şu Çılgın Türkler" adlı kitabı hediye edildi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Vahide Aktuğ İlköğretim Okulu'ndaki öğretmenleri, kitap hediye etmek üzere ziyaret etti.

Bir süre öğretmenlerle sohbet eden Bozbey, Nilüfer Belediyesi olarak her zaman öğretmenlerin yanlarında olduklarını belirterek, "Ben, Nilüfer Belediye Başkanı olduysam, siz öğretmenler sayesinde oldum. Hepinizin bu anlamlı gününü kutlayarak, ellerinizden öperim" şeklinde konuştu.

Öğretmenlerin özel gününde nasıl hediye vereceklerini düşündüklerini ifade eden Başkan Bozbey, Kurtuluş Savaşı yıllarındaki mücadele ruhunun belli kesimlerde kaybolduğunu, bu kitap sayesinde öğretmenlerin yeni nesle o dönemdeki ruhu daha iyi aşılayacaklarını umduğunu kaydetti. Bozbey, ilçede görev yapan bin 700 öğretmen ile ayrıca isimleri tespit edilen 300 emekli öğretmene kitaptan hediye edeceklerini ifade etti.

Öte yandan, söz alan Okul Müdürü İsmail Aksoy, Başkan Mustafa Bozbey'in her zaman yanlarında olduğunu söyleyerek, kendisine teşekkür etti.

.
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2005 Çarşamba 21:33:26
Güncelleme :8 Temmuz 2006 Cumartesi 11:15:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?