2
Haziran
2024
Pazar
EĞİTİM

Yeni eğitim öğretim yılı masaya yatırıldı

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde, 2005-2006 eğitim öğretim yılı masaya yatırıldı. Okul Müdürleri Kurulu Toplantısı, Alitekin İlköğretim Okulu'nda yapıldı.

Toplantıda söz alan Orhanbey İlköğretim Okulu Müdürü Satılmış Kocabaş, Orhanbey İlköğretim Okulu'nda eğitim gören 25 sınıfın nerede eğitim göreceğini sordu.

75. Yıl İlköğretim Okulu'nun 10 sınıfı alabileceğini söyleyen Kocabaş, "15 sınıf açıkta mı kalacak?" dedi. Öğrenci velilerinin kendisine, "Çocuklarımız Pazartesi günü nereye gidecek?" şeklinde sorular sorduğunu da söyleyen Kocabaş, aynı soruyu Orhangazi Milli Eğitim Müdürü Muharrem Bozkurt'a yöneltti.

Orhangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Bozkurt, okulda süren çalışmaların henüz tamamlanamadığını ve öğrencilerin çevre okullara dağıtılacağını söyledi. 10 sınıfın 75. Yıl İlköğretim Okulu'nda eğitim göreceğine dikkat çeken Bozkurt, açıkta kalacak olan 5 sınıfın ne olacağı sorusuna cevap veremedi.

Orhanbey İlköğretim Okulu'nda eğitim gören ve okuldaki çalışmalar tamamlanmadığı için çevre okullara dağıtılacak olan 25 sınıftan 15'inin açıkta kalmasının büyük bir sorun olduğunu söyleyen Bozkurt, 15 sınıfın da çevredeki okullara dağıtılabileceğini, alternatif olarak İmam Hatip Lisesi binasının kullanılabileceğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2005 Pazar 13:38:52
Güncelleme :11 Eylül 2005 Pazar 14:23:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?