18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM
Belediye Sayfaları

Öğretmenlerde aile rehberi kitabı

Bursa'nın Yenişehir İlçesi'nde, Aydoğdubey İlköğretim Okulu ana sınıfı öğretmenleri Ayşe Özçetin ve Ayten Özgür'ün hazırladığı 'Aile Rehber El Kitabı', tüm öğrenci velilerine dağıtıldı.

Okul Müdürü Hüseyin Yaşar, ana sınıfı öğretmenlerinin hazırladığı kitapçığın oldukça yararlı olduğunu belirterek, "Ana sınıfı öğretmenlerimiz gerçekten güzel bir çalışmaya imza attılar. Kendilerine teşekkür ediyorum.

Tamamen okulumuz imkanları ile hazırladığımız kitapçığımızı ana sınıfında eğitim gören tüm öğrencilerimizin velilerine dağıttık. Oldukça ilgi çekti. Kitapçığın içinde ideal bir çocuk yetiştirmek isteyen velilerimiz için tüm bilgiler mevcut.

Bu kitapçığın tüm velilerimiz tarafından okunmasını bekliyoruz. Çünkü eğitim aileden başlıyor. Maalesef çocuklarımızı okula yazdırdıktan sonra her şeyi okula ve öğretmenlere bırakıyoruz.

Aslında öğrencilerin okullarda aldığı eğitimi veliler de evlerinde desteklemeli. Ancak işte o zaman çocuklarımız istediğimiz seviyeye gelirler" dedi.

42 sayfadan oluşan kitapçıkta çocukların iyi ve kötü alışkanlıkları, beslenmeleri, sağlıkları gibi çok önemli konular ele alınıyor.

.
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2005 Pazartesi 14:08:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?