4
Mayıs
2024
Cumartesi
MEDYA

Belediye Başkanı ile Vali gazeteciliğe özendi

Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti'nin 2005 yılı ödül töreninde Vali Süleyman Kamçı ve Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, basın mensuplarının fotoğraflarını çekmek için birbirleriyle yarıştı.

Kolin Hotel'de düzenlenen ödül töreninde konuşan Çanakkale Valisi Süleyman Kamçı, Gaziantep'e tayininin çıkması sebebiyle perşembe günü Çanakkale'den ayrılacağını belirterek, "5.5 yıllık Çanakkale'deki görevim sırasında basın mensuplarıyla en iyi şekilde birlik ve beraberlik içinde çalıştığıma inanıyorum. Şimdi şehitler diyarı Çanakkale'den gaziler şehri Gaziantep'e gidiyorum.

Ancak şunu unutmayın ki kalbim her zaman Çanakkale ile olacak. Bu zamana kadar basın mensuplarımızı bilmeyerekte olsa kırdıysam özür dilerim" dedi.

Konuşmanın ardından Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmet Akıncı, Vali Kamçı'ya ödül verdi.

Tören sonunda Vali Kamçı ile biraraya gelen basın mensuplarının fotoğrafını çekecek kimse olmayınca devreye Belediye Başkanı Ülgür Gökhan girdi.

Gazetecilerin fotoğraf makinelerini önüne alan Başkan Gökhan, tek tek deklanşöre basıp Vali ile gazetecilerin birlikte fotoğrafını çekti. Ardından bu kez Vali Süleyman Kamçı fotoğraf makinesini eline alıp gazetecilerin fotoğraflarını çekti.

Vali Kamçı, "Eski Dostlar" şarkısıyla uğurlandı. Törende ayrıca Gazeteciler Cemiyeti tarafından başarılı kişilere ödülleri verildi.

.
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2006 Çarşamba 12:30:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?