4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

5 yıldızlı otelde, nefes kesen yangın tatbikatı

Çanakkale'nin tek 5 yıldızlı otelinde gerçekleştirilen yangın tatbikatı heyecanlı anlar yaşanmasına sebep olurken, tatbikatı gerçek sanan bazı otel müşterileri korktu.
 
Kepez yolu üzerinde bulunan 5 yıldızlı Kolin Otel'de gerçekleştirilen yangın tatbikatı, otelin ikinci katında temsili yangınla başladı. Otelin bir odasında çıkan temsili yangını haber alan itfaiye ekipleri anında otele gelirken, üst katta mahsur bulunan otel personeli ve müşteriler itfaiye tarafından kurtarıldı. Temsili yaralılar anında olay yerine gelen ambulanslara bindirilerek hastanelere götürüldü. 

Bu arada yangın tatbikatının gerçeğini aratmaması, burada kalan müşterilerin bir kısmını da heyecanlandırdı. Bazı otel müşterileri bunun tatbikat olduğunu anladıklarını belirtirken, bazıları gerçek sandıklarını ve heyecana kapıldıklarını söyledi. Yaklaşık yarım saat süren tatbikatla ilgili açıklamalarda bulunan Otel Güvenlik Müdürü Atilla Güler, her yıl gerçekleştirdikleri bu tatbikatlar sayesinde otel güvenliğinin daha iyi alındığını ifade etti.
.
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2006 Cumartesi 16:17:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?