6
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

Arsasını bağışladığı hastanede öldü

Çanakkale'de, yaptığı bağışlarla adını duyuran hayırsever Huriye Demircioğlu, arsasını bağışladığı hastanede hayatını kaybetti.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bahattin ve Huriye Demircioğlu Devlet Hastanesi Başhekimi İsmail Temiz, Huriye Demircioğlu'nun 12 gün önce rahatsızlığı sebebiyle hastaneye yatırılarak, dahiliye servisinde tedavi altına alındığını belirtti. Başhekim Temiz, açıklamasında, "1990 yılında kurulan hastanemizin arsasını bağışlayan hayırsever Huriye Demircioğlu gece 21.30 sıralarında yoğun bakım ünitesinde solunum ve kalp yetmezliğinden 96 yaşında vefat etti. Çanakkale'de yaptığı bağışlarla herkesin taktiri gören hayırsever Huriye Demircioğlu'nun hayatını kaybetmesi hepimizi derin bir üzüntüye boğdu. Ailesi cenazenin ne zaman defin edileceği konusunda kararını yarın verecek" dedi.

Huriye Demircioğlu, 1990 yılında eşinin de adının verilmesi koşuluyla Esenler mevkiinde 40 dönümlük araziyi SSK hastanesi yapılması için bağışlamıştı. Bunun dışında çok sayıda yere bağışlarda da bulunan hayırsever Huriye Demircioğlu'nun hayatını kaybetmesi Çanakkaleliler'i de üzdü.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2005 Cuma 23:58:50
Güncelleme :17 Eylül 2005 Cumartesi 00:02:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?