6
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

İnternetten Kazdağları'na

İnternet ortamında tanışan 10 ülkeden 25 müzisyen, Kazdağları'nda bir araya gelip gönüllerince eğlendikten sonra, dönüş yolunda Çanakkale'de mola verip ateş dansı yaptı.

Türkiye, Avustralya, İsveç, İsviçre, Polonya, Yunanistan, Bulgaristan, Fransa, Rusya ve İngiltere'den toplam 25 kişi ile internet ortamında tanıştıklarını belirten Avustralyalı Michael Jenkins, buluşma noktası olarak Kazdağları'nı belirlediklerini ifade ederek, "10 ülkeden 25 kişilik bir müzisyen grupla Kazdağları'nda yaklaşık bir hafta kamp yaptık.

Bunun ardından otostop yaparak Çanakkale'ye kadar geldik. Tamamen eğlence maksatlı bir grubuz. Aramızda bulunan bazı arkadaşlarımız ateş dansı yapıyor. Bu da grubumuza ilgiyi daha da arttırıyor. Bundan sonraki durağımız İstanbul olacak. Ondan sonraki durak ise belli değil" dedi.

Öte yandan, Kazdağları'ndan dönüşte Çanakkale'de mola veren grup, kordon boyu ile Yalı Hanı'nda müzik eşliğinde ateş dansı yaptı. Yaklaşık yarım saat boyunca ateş dans eden grubu Çanakkaleliler meraklı gözlerle takip etti. 25 kişilik grup, daha sonra otostopla İstanbul'a doğru yola çıktı.

.
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2005 Perşembe 12:02:24
Güncelleme :20 Ekim 2005 Perşembe 16:37:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?