6
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

Pakistan'a şiirli yardım

Çanakkale'de yerel bir gazetede muhabirlik yapan Gürkan Düzenli, Pakistanlı depremzedelere yardım edebilmek için şiir CD'si hazırlayarak satmaya başladı.

Boş zamanlarında yazdığı şiirlerin bir şeye faydalı olmasını istediğini belirten Gürkan Düzenli, "İlk başlarda sokak çocukları yararına çıkarmayı düşündüğüm şiirlerimi Pakistan'da yaşanan depremin ardından bu konuya yönlendirdim. Amatörce yaptığım bu çalışmayı ilk olarak gazeteci arkadaşlarıma incelettim. Onlar da bunu beğenince, arkadaşlarıma ilk CD'leri satmaya başladım. Bundan hiçbir maddi gelir düşünmüyorum ve gelirin tamamını Pakistan yardım hesaplarına aktaracağım" dedi.

Duygu yüklü şiirleri ile yardım amaçlı bir çalışma yapmaktan çok mutlu olduğunu da söyleyen Gürkan Düzenli, "İnsanlar vermek istiyor ama veremeyenler var. Ben de düşündüm ki, insanlar yardım edip vereceklerse bunun da bir karşılığı olsun. Onlar Pakistan'a yardım etsin, ben de hazırladığım CD'lerimi onlara vereyim. Bu CD'nin dağıtımı için öncelikle gazeteci arkadaşlarım çok yardımcı oldu.

Çünkü ortaya çıkan ürünü önce onlarla paylaştım. Onlar bana en büyük desteği verdiler. Önce tanıdıklara duyurduk, ayrıca benim kendi web sitemde bunun duyurusunu yaptık. Oradan da isteyenler oluyor. Bu sattığımız CD'lerden topladığımız parayı kısa bir süre içerisinde Pakistan'a gönderip, biz de kendimizce bir yardım etmiş olacağız" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2005 Pazar 12:08:43
Güncelleme :6 Kasım 2005 Pazar 12:16:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?