3
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Popçu Ege, yeni albümü için Çanakkale'de klip çekti

Pop müziğinin ünlü ismi Ege, 2 hafta sonra piyasaya çıkacak olan "Bir İzmirlinin not defterinden" adlı kasetinde yer alan "Dudaklarınla ısıt beni" ve "Aşkta gurur olmaz" adlı parçalarının kliplerini 50 kişilik bir ekiple Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'ne bağlı Küçükkuyu Beldesi'nde çekti.

2 hafta içinde montajı yapılarak bütün müzik kanallarında yayına girecek olan "Dudaklarında ısıt beni" adlı parçanın çekimleri için Küçükkuyu'yu seçtiklerini belirten Ege, klipte görsel olarak zeytinyağını ön planda tuttuklarını söyledi. Assos, Yeşilyurt ve Küçükkuyu'da çekilen "Dudaklarında ısıt beni" adlı şarkıda İsrailli oyuncu Yaden Harel de rol alırken, çekimleri çok sayıda vatandaş takip etti.

"Aşkta gurur olmaz" ise, Küçükkuyu'da zeytinyağı müzesinde çekildi. Asena Sezgin, Esra Özüner ve Gülşah Sezgin'in de rol aldığı çekimler gecenin geç saatlerine kadar devam ederken, Ege ve grubu, çekim alanında Küçükkuyulular'a mini bir konser verdi. Ege'nin klip için Küçükkuyu'yu seçmesinden dolayı çok sevindiğini belirten Belediye Başkanı Yusuf Aksoy, sanatçıya ve ekibine çekim esnasında her türlü yardımın yapıldığını söyledi.
MER Müzik tarafından çekilen her iki klipin yönetmenliğini Cenk Baysan yaptı.

.
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2006 Salı 16:14:28
Güncelleme :18 Nisan 2006 Salı 16:22:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?