4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Zor anlar geçirdi

Bir apartmanın ikinci katında ayağı asansörle duvar arasına sıkışan 9 yaşındaki öğrenci uzun süre ecel terleri döktü.

Edinilen bilgiye göre, Gazi İlköğretim Okulu 3. sınıfta öğrenim gören İrem Demli (9), okul çıkışı evine geldi. 2. katta bulunan evlerine asansörle çıkmayı deneyen öğrenci bir anda ayağını asansör ile duvar arasına sıkıştırdı. Çığlıklar atarak yardım isteyen öğrencinin imdadına annesi ve komşuları yetişti. Kendi imkanlarıyla çocuğun ayağını asansör boşluğundan çıkarmaya çalışan mahalle sakinleri, başarılı olamayınca itfaiyeye haber verdi.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, çığlıklar atan öğrencinin ayağını levye kullanarak asansör boşluğundan çıkarmayı başardı. Ambulansla Devlet Hastanesi'ne kaldırılan minik İrem'in sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Okulundan evlerine geldiğini ve asansöre binmek üzereyken ayağını araya sıkıştırdığını belirten İrem Demli, "Birden ne olduğunu anlamadan ayağım asansörle duvar arasına sıkıştı. Çok acı çektim" dedi.

.
Yayın Tarihi : 7 Mart 2006 Salı 17:40:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Veysiye Arslanargun IP: 88.224.101.xxx Tarih : 12.03.2006 01:14:26
Aile büyüğü birisinin okul çıkışı çocuğunun geliş saatine yakın kapıda bekleyerek asansöre birlikte binmeleri gerekirdi.Ayrıca sadece okul dönüşünde değil her zaman asansörde çocuklar yalnız bırakılmamalıdır.Böylesi bir korkuyu çocuklarımıza yaşatmaya kimsenin hakkı yoktur.Aileler çocukları ile her konuda çok yakından ilgilenmeli sorumluluklarını çok iyi bilmelidir.İrem Demli'ye geçmiş olsun ailesi ve İrem herzaman bukadar şanslı olamaz dikkatli ve duyarlı olmak gerekir.