4
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇANAKKALE

İbrahim Köşdede

Çanakkale Devlet Hastanesi’nin yarım kalan dahiliye servisinin modernizasyonunu, hayırsever iş adamı ve AK Parti Çanakkale İl Başkanı İbrahim Köşdede üstlendi.

İbrahim Köşdede, yıllar önce kurulan Çanakkale Devlet Hastanesi’nde bir süre önce başlatılan tadilat çalışmalarını takdirle karşıladığını belirterek, şunları söyledi:
"Başhekimimiz yaptığı çalışmayla dahiliye servisinin bir bölümünü yeniden modernize etmeyi başardı. Ancak geri kalan kısmı maddi imkansızlıklar sebebiyle tamamlayamadı. Her şeyi devletten beklemek yanlış. Biz de bu kentte yaşıyorsak, bu gibi hizmetlere talip olmamız lazım. Çanakkaleli bir iş adamı olarak, eşim ve ailem ile birlikte, Devlet Hastanesi’nin yarım kalan dahiliye servisinin geri kalan kısmını modernize etmeye karar verdik. Nisan ayı içerisinde hastane yönetimi ile bir görüşme yaparak bu çalışmayı başlatacağız. Bence zenginin, fakirin hastanesi olmaz. Bir gün aniden hastalanıp, biz veya akrabalarımızdan birisi bu hastaneye gelebilir. Daha iyi şartlar altında tedavi görmek hepimizi mutlu eder. Bu davranışımızın Çanakkale’deki diğer iş adamlarına da örnek olmasını istiyoruz. Her iş adamı hastanenin bir servisini modernize etse, kısa sürede Devlet Hastanesi 5 yıldızlı otel halini alır."

Bu arada, Çanakkale Devlet Hastanesi Başhekimi Tamer Aksöz ise, işadamı İbrahim Köşdere’nin bu çalışmayı yapacak olmasından mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Şu an yeni dahiliye servisimizde tuvalet ve banyosu içinde 28 yatak bulunuyor. İbrahim Köşdere’nin yaptıracağı koğuşta da 28 yatak bulunacak. Böylece dahiliye servisinin yatak kapasitesi 56’ya çıkacak. 50 milyar liraya mal olması beklenen çalışmaların 2 ayda bitirilmesini planlıyoruz" dedi.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar