3
Mayıs
2024
Cuma
ENEZ - EDİRNE

Azrail'e ikinci çalım

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde kontrolden çıkan otomobil, karşı yönden gelen kamyona çarptı. Kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Kazadan yaralı olarak kurtulan Hulusi Ökten’in, 18 Aralık günü eniştesi tarafından silahla vurularak ağır yaralandığı, tedavi gördüğü hastaneden bugün taburcu edildiği, köyüne giderken yaralandığı öğrenildi.

Keşan’dan Enez yönüne giden 44 yaşındaki Hüseyin Eriş’in kullandığı 22 RH 089 plakalı otomobil, Karahisar Köyü Köprüsü’nü geçtikten sonra virajı alamayarak kaymaya başladı. Otomobil, karşı yönden gelen 56 yaşındaki Nihat Ateş’in kullandığı 22 FT 502 plakalı kamyon ile kafa kafaya çarpıştı. Kazanın ardından olay yerinde can pazarı yaşandı.

Hurdaya dönen araçta bulunan sürücü Eriş ile otomobilde bulunan 22 yaşındaki Hulusi Ökten ve 28 yaşındaki Güray Ökten sıkıştı. Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü kaza kırım ekibi tarafından yaklaşık bir saatlik çalışma sonucu otomobilden çıkartılan yaralılar, olay yerine gelen 112 Hızır Acil ambulansları ile Keşan Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Hastanede sağlık durumu ağır olan Güray Ökten ile Hüseyin Eriş, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hulusi Ökten’in ise ayağının kırıldığı öğrenildi. Kazayı yara almadan atlatan kamyon sürücüsü Nihat Ateş, jandarma tarafından ifadesine başvurulmak üzere gözaltına alındı.

İKİNCİ KEZ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Kazayı ayağındaki kırıkla atlatan Hulisi Ökten’in ikinci kez ölümle burun buruna geldiği ortaya çıktı. Ökten’in Enez’in Işıklı Köyü’nde 18 Aralık 2011 tarihinde meydana gelen ve 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı kavgada, vurularak ağır yaralandığı öğrenildi.

Genç adam kavgadan sonra Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne tedaviye alınmıştı. Hastanede tedavi edilen Ökten’in bugün taburcu olduğu belirtildi. Ökten, kendisini almaya gelen akrabaları ile Işıklı köyündeki evlerine giderken kazada yaralandı. Ölümün ikinci kez teğet geçtiği Hulusi Ökten’in tedavisi sürüyor. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

...
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2012 Cuma 10:29:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?