1
Mayıs
2024
Çarşamba
EMLAK-KONUT

Erenköy Evleri'nin satışı başladı

Orta ve üst gelir gurubuna hitap eden 144 dairelik İçerenköy Evleri'nin satışa sunulduğu bildirildi.

İçerenköy Evleri, 302 bin YTL’den başlayan fiyatları, 0,90 kredi oranı ve 120 aya varan vade imkanıyla satışa sunuldu.

Evlerinin satış kampanyasını başlatan Başkan Topbaş, projenin bölgedeki kaçak yapıların kentsel dönüşüme tabi tutulmasıyla oluştuğunu belirterek, “Orada kimseyi mağdur etmeden modern ve güvenilir konutlar inşa ediyoruz” dedi.

“Yaşanılır ve Güvenilir Mekanlar” ilkesiyle kurulduğu günden bu yana 40 bin sağlıklı ve nitelikli konutu İstanbul’a kazandıran Büyükşehir Belediyesi KİPTAŞ’tan örnek bir proje daha…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde yürütülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında İçerenköy modern ve güvenilir bir yaşam alanı kazanıyor. 144 daireden oluşan İçerenköy Evleri’nin satış kampanyası, Saraçhane Belediye Sarayı’nda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Kadir Topbaş’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Törende KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım ile çok sayıda vatandaş da yer aldı.

Orta ve üst gelir gurubuna hitap eden 144 dairelik İçerenköy Evleri, 302 bin YTL’den başlayan fiyatları, 0,90 kredi oranı ve 120 aya varan vade imkanıyla satışa sunuldu. 3+1, 4+1, 5+1 olmak üzere üç tipteki dairelerin satış fiyatı 302 bin ile 818 bin YTL arasında değişiyor. 2 bin 500 ile 9 bin 650 YTL arasında taksit imkanıyla satışa sunulan konutların 18 ayda tamamlanması planlanıyor. 2 bloktan oluşan İçerenköy Konutları projesinde kapalı otopark, dükkanlar, spor alanları ve yeşil alanlar da yer alıyor.

ibb.gov.tr
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2007 Cuma 19:51:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?