3
Mayıs
2024
Cuma
OTOMOBİL

Swift,yeni versiyonuyla Türkiye'de

Avrupalı tüketicilerin beklentileri doğrultusunda tepeden tırnağa yenilenen Swift'in otomatik vites versiyonu otomobil tutkunlarının beğenisine sunuldu.
 
'Rönesans Projesi' kapsamında köklü değişiklikler ve etkileyici araçlarla otomobil severlerin karşısına çıkan Japon üretici Suzuki'nin, B Segmenti'ndeki temsilcisi Swift, otomatik vites seçeneği ile şehir içi kullanım konforuna önem veren tüketicilerin gönüllerini fethetmeyi hedefliyor. Suzuki'nin Japonya'daki tesislerinde üretilen ve markanın yeni tasarım anlayışının bir sonucu olan Swift'in otomatik versiyonu, genç, dinamik, heyecan verici kişiliği ve kullanıcısına şehir içi kullanımda sağladığı performansıyla göz dolduruyor. Suzuki teknolojisi ve Suzuki ruhunun tüm özelliklerini yansıtan otomatik Swift'in iç mekanı ergonomi ve konforu ön planda tutan bir anlayışla dizayn edildi.
 
Zengin donanım ve üstün yol tutuş özelliklerinin yanı sıra güçlü motoruyla performanstan ödün vermeyen otomatik Swift, kullanıcılarına birçok ayrıcılığı da bir arada yaşatıyor. 5 kapı seçeneği ile Türk tüketicisiyle buluşan Swift'in otomatik vites versiyonu, 102 HP'lik gücünü 1.5 litrelik motordan alıyor. Bu gücü 5.900 devirde üreten ileri teknoloji ürünü otomatik Swift'in motoru 4.100 devirde 113 Nm tork üretiyor. Otomatik vitesli Swift şehir dışı kullanımda 100 kilometrede 9.3, şehir içinde 5.6 ve karma yakıt tüketiminde ortalama 6,9 litre ile sınıfındaki cimri otomobiller kategorisine giriyor.
 
Tasarım ve sürüş tekniğinde olduğu kadar donanım özellikleriyle de sınıfında çıtayı yükselten Swift'in otomatik vitesli versiyonunda, ABS, EBD, sürücü ve yolcu ön havayastıkları kaza anında katlanan pedallar, ISOFIX, immobilizer, yükseklik ayarlı farlar, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, üç adet bardaklık, elektrikli ön ve arka camlar, içeriden açılabilen yakıt deposu kapağı, klima, uzaktan kumandalı merkezi kilit, direksiyondan kumandalı radyo-CD artı MP3 çalar, katlanabilir arka koltuklar, alüminyum alaşımlı jantlar ve ön sis farları gibi donanım özellikleri bulunuyor. Swift'in otomatik vites seçeneği ekim ayı itibariyle Suzuki Yetkili Satıcılarında satışa sunuluyor.
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2006 Çarşamba 15:32:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?