3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

"Barbie Operasyonu"davası

"Barbie" operasyonu kapsamında mağdur konumunda duruşmaya katılan şarkıcı Fulden Uras, kimseden şikayetçi olmadığını belirtti.
 
İstanbul Adliyesi 11. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya,tutuksuz sanıklar Bülent Tefik ve Dinçer Dinçsoy katıldı. Olayın mağdurlarından sarkıcı Fulden Uras ve Ferdi Tayfur'un yeğeni olduğu öğrenilen şarkıcı ve manken Didem Nimet Hiçlises de duruşmaya katılarak ifade verdi.
 
Davada adı 'mağdur' olarak geçen sanatçı Fulden Uras, ifadesinde kimseden şikayetçi olmadığını belirtirken, Didem Nimet Hiçlises ise kimsenin kendisini fuhuş yapmaya zorlamadığını ve bu yüzden de kimseden şikayetçi olmadığını söyledi. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.
 
Duruşma çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fulden Uras, "Ben sanatçıyım. Bülent Tefik ve Dinçer Dinçsoy daha önce çalıştığım gece kulübünün işletmecisiydiler. Oradan tanıyoruz birbirimizi. Kimse beni fuhuşa zorlamadı. Kimseden şikayetçi değilim. İçerde de emniyetteki ifademin aynısını verdim. Kesinlikle bir yanlış anlaşılma var. Olaylarla hiç bir ilgim yok" dedi.
 
Didem Nimet Hiçlises ise "Telefon kayıtlarına bakarsınız. Kimin kiminle görüştüğü ortaya çıkar. Benim kimseyle bir buluşmuşluğum yok. Bu inceleme olduğu için de rahatım" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2006 Salı 17:28:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?