2
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Altınlarla kayıplara karıştılar

Yenikapı'da kırmızı ışıkta bekleyen kuyumcu çalışanları, gaspçıların saldırısına uğradı. Şahısları yol üzerinde bırakan gaspçılar, bagajındaki yüklü miktarda altını aldıktan sonra kuyumcunun aracını terk ederek kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, Kaplıçarşı'daki bir kuyumcu firmasından çalışan Bahattin Uğurlu ve Ahmet Kabahor, firmaya ait 34 ub 710 plakalı otomobille yola çıktı. Bagajında altın bulunan otomobil Yenikapı'da kırmızı ışıkta durdu. Bu sırada otomobile yaklaşan 2 kişi
silahlarını çekerek Uğurlu'dan bagajı açmasını istedi. Uğurlu'nun bagajı açmaması üzerine gaspçılar, Kabahor'un başına silah kabzasıyla vurdu. Kabahor yaralanırken, gaspçılar daha sonra, Uğurlu'yu silah zoruyla otomobilden indirdi. Şahıslardan biri olay yerine geldikleri otomobili, diğeri de kuyumcuya ait otomobili alıp Sirkeci yönüne kaçtı. Ahmet Kabahor kendi imkanlarıyla hastaneye giderken, Bahattin Uğurlu durumu firma yetkilileri ve polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Uğurlu'nun ifadeleri ve alınan plakalar doğrultusunda şahısların peşine düştü. Yapılan incelemeler sonucunda çalınan araç Kumkapı sahilinde terk edilmiş halde bulundu. Polis, otomobilin bagajındaki yüklü miktarda altınla kayıplara karışan şahısların yakalanması için soruşturma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 16 Mart 2006 Perşembe 18:55:06
Güncelleme :16 Mart 2006 Perşembe 19:11:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?