2
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Etilerde kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Etiler Nispetiye Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Aracı kullanan bayan, Sevgililer Günü'nde kaybettiği eşinin cansız bedenini görünce sinir krizleri geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, saat 05.00 sıralarında meydana gelen olayda, Aynur Silek'in kullandığı 34 HDR 87 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak yol kenarında park halindeki 34 KY 001 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kaza sırasında Aynur Silek'in eşi Nüvit Gülçek olay yerinde hayatını kaybetti. Araçta bulunan Aynur Silek ve ismi öğrenilemeyen bir kişi de hafif şekilde yaralandı.

Olayın şokunu üzerinden attıktan sonra eşinin durumunu öğrenmek isteyen Aynur Silek, polis ekipleri tarafından araca bindirilerek sakinleştirilmek istendi. Bir süre sonra polis aracından hızla inerek eşinin cansız bedenini gören Aynur Silek şoka girdi. Sevgililer Günü'nde kaybettiği eşinin ardından uzun süre gözyaşı döken Silek'i, güvenlik güçleri sakinleştirmeye çalıştı.

Olay yerine gelen ambulansla Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırılan Silek, yapılan tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere Levent Polis Merkezi'nde götürüldü.

.
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2006 Çarşamba 14:05:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aynur silek IP: 88.234.132.xxx Tarih : 16.11.2008 02:51:09

EŞİ ÖLEN AYNUR SİLEK BENİM EŞİMİN ÖLÜMÜNDEN SONRA COK ACI CEKTİM CEZA EVİNE GİRDİM DÖRTBUCUK AY İKİ KOLU KIRIK VE ALCLAR İCİNDE KOLLARIMI KULLANAMADAN YATALAK BİR HASTADAN FARKI OLMADAN CEZAMI YATTIM YETİM KALAN COCUĞUMUDA BIRAKACAK YERİM OLMADIĞINDAN DOLAYI EVLADIMI COCUĞUMU İSTEMEYEN ABLAMA BIRAKTIM AKLIM ÖLEN EŞİMDE VE YETİM KALAN COCUĞUMU DÜŞÜNEREK GECTİ VE TAHLİYE OLDUM AMA DEVLET BANA ÜCBUCUK SENE CEZA VERDİ VE YARGITAYA GİTTİ HALA CEVABI GELMEDİARADAN NERDEYSE ÜC SENE GECTİ VE HEP BU KORKUYLAN YAŞADIM VE HALA YAŞAMAKTAYIM ÜC SENEDİR ACILAR YAKAMI BIRAKMADI EŞİMİN AİLESİ BENİ SUCLAYIP DAVACI OLDU KİM İSTERKİ EŞİNİ KAYBETMEK COCUĞUMUN BABASINI TOPRAĞA VERMEK AMA ALLAHIN TAKTİRİ KİMİ NEZAMAN NERDE ALICAĞINA O KARAR VERİYOR. AMA BUNU KİMSEYE ANLATAMIYORUM.KEŞKİ BÖYLE OLMASAYDI BİR NEFES ALIP VERSEYDİDE YANIMDA OLSAYDI OĞLUM BABASIZ BEN CANIMSIZ KALMASAYDIM.O GÜN BU GÜNDÜR ACILARIM DİNMEDİ DERT ÜSTÜNE DERT KEDER ÜZERİNE KEDERLER YAŞADIM.DUL KADIN MUAMELESİ GÖRDÜM ARKAMDA HİÇ KİMSE OLMADAN COCUĞUMA HEM ANALIK HEM BABALIK ETMEK İCİN CALIŞIP CABALADIM KİMSE HALİN NEDİR DEMEDİ HERKES BİŞEY BEKLEDİ BAŞTA PATRONLARIM SONRA CALIŞANLAR ETRAFIMDAKİ HERKES BIKTIM BUNALDIM.VE OKADAR BUNALDIM Kİ HEDERİMİ ACIMI BURAYA YAZIP BİRAZ RAHATLAMAK İSTEDİM CÜNKİ DİNLEYECEK BİR GERCEK DOSTUM BİLE YOK.HAYATTAN HİÇBİR BEKLENTİM KALMADI SIRF COCUĞUM İCİN YAŞIYOR ONUN İCİN MÜCADELE EDİYORUM.ONA BABASININ YOKLUĞUNU HİSSTTİRMEMEK ADINA HAYATIMA KİMSEYİDE SOKMADIM.SOKMAYADA NİYETİM YOK BEN EŞİMİ OKADAR COK SEVDİMMKİ ONUN ÜSTÜNE BANA HERKES HARAM OLSUN O MEZARINDA RAHAT UYUSUB AŞKINA SEVGİSİNE ASLA İHANET ETMİYCEM.MEKANI CENNET OLSUN NUR İCİNDE YATSIN BENİM VİJDAN AZABIM BENİ HERGÜN ÖLDÜRÜYOR O BİRKERE ÖLDÜ BEN HERGÜN ÖLÜYORUM VE ONU COK ÖZLÜYORUM.ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN.HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN.ÖLÜMÜN BİLE.