2
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Göstericiler otobüs yaktı

Bağcılar'da korsan gösteri yapan terör örgütü PKK yandaşları, camlarını kırdıkları park halindeki bir belediye otobüsüne molotofkokteyli attı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, grup kısa sürede ara sokaklara dağıldı.

Bağcılar Kirazlı otobüs durağında yaklaşık 50 kişilik bir grup, terör örgütü PKK lehinde sloganlar atarak korsan gösteri düzenledi. Yürüyüşe geçen grup, İETT'ye ait bir yolcu otobüsünü önce taşladı, daha sonra da molotofkokteyli atarak yaktı. Göstericiler daha sonra ara sokaklara dağılarak kaçarken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK SEMPATİZANLARI POLİSLE ÇATIŞTI

Gazi Mahallesi'nde bir grup PKK sempatizanı polisle çatıştı. Korsan eylem yapmak isteyen PKK sempatizanlarına polis müdahale etti.

Edinilen bilgilere göre, Gazi Mahallesi İsmet Paşa Caddesi üzerinde toplanan bir grup PKK sempatizanı, terör örgütü lideri Abdullah Öcalan lehine açıklama yapmak istedi. Açıklama yapmak isteyen gruba polis müdahale etti. Daha sonra yürümek isteyen kalabalık, terör örgütü PKK ve terörist başı Abdullah Öcalan lehine sloganlar attı. Grubu engellemek isteyen polis, göstericilere gaz bombası attı. İsmet Paşa Caddesi üzerinde barikat kuran PKK sempatizanları lastik yaktı.

Tüm müdahaleye rağmen yolu açmayan kalabalığa, polis ekipleri panzerlerin üzerinden göz yaşartıcı bomba attı.

Grubun eylemi sürüyor.

.
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2006 Pazar 14:52:27
Güncelleme :12 Şubat 2006 Pazar 15:03:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?