2
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Hırsız-polis çatışması

Bahçelievler'de bir markete girerek soymaya çalışan 4 zanlı ile polis arasında çıkan çatışmada, şahıslardan birisi kalbinden vurularak hayatını kaybederken, diğer 3 kişi kayıplara karıştı. Öldürülen zanlının üzerinden dükkandan aldığı paralar, sigara paketleri ve kontör kartları çıktı.

Edinilen bilgilere göre, saat 05.00 sıralarında Yenibosna Sefaköy Yolu Caddesi Üzeyir Sokak'ta bulunan Hüseyin Yorulmaz'a ait Yorulmaz Market'i soymaya gelen 4 kişi, çevredeki vatandaşlar tarafından fark edilerek polise ihbar edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, marketin içinde zanlılarla karşılaştı. Zanlılar polisi görünce silahlarını çekerek ateş etmeye başladı. Polisin de zanlılara karşılık vermesi üzerine iki taraf arasında çatışma çıktı. Çatışmada kimliği henüz belirlenemeyen bir zanlı kalbinden vuruldu. Diğer 3 kişi ise geldikleri otomobile binerek olay yerinden hızla uzaklaştı. Polis bir süre otomobili takibe aldı, ancak kovalamaca sonunda zanlılar izini kaybettirmeyi başardı.

Tek kurşunla kalbinden vurulan zanlı ise olay yerinde hayatını kaybetti. Olaydan hemen sonra marketin bulunduğu sokağa çok sayıda polis ekibi gönderildi. Polisin yaptığı incelemede, zanlının üzerinden yüklü miktarda para, kontör kartları ve sigara paketleri çıktı.
Olay yerindeki incelemeler tamamlandıktan sonra zanlının cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan, market sahibi Hüseyin Yorulmaz basın mensuplarına yaptığı açıklamada, marketinin 4 ay önce de soyulmak istendiğini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 15 Mart 2006 Çarşamba 12:29:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?