2
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

İnanılmaz soygun!

Aksaray'da bir iş hanına giren hırsızlar, bekçiyi feci şekilde dövdükten sonra çok sayıda işyerini soydu. 

Saat 02.45 sıralarında meydana gelen olayda, Laleli Lale Caddesi üzerinde bulunan Aras Han'a gündüz saatlerinde girdikleri tahmin edilen 2 kişi, akşam çalışanların evlerine döndüğü sırada saklandıkları yerden çıktı. Hırsızlar, iş hanında bulunan çok sayıda dükkana girdi. 

Şüphe üzerine iş hanını kontrol etmek isteyen güvenlikçi Ferman Gündoğan, hırsızların saldırısına uğradı. İş hanında bulunan hırsızlar tarafından yakalanarak bağlanan Gündoğan, daha sonra çatı katına çıkarıldı. Çok sayıda işyerini soyan hırsızlar, bekçiyi de feci şekilde dövdükten sonra kaçtı. 

4 kişi olduğu tahmin edilen hırsızlar tarafından dövülen ve yüzü gözü moraran Ferhan Gündoğan, arkadaşları tarafından çatı katında bulundu. Ferhan Gündoğan ve arkadaşları olayı polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, iş hanının çevresini sararken, çevre sokaklardaki şüphelileri tek tek topladı. Bir taraftan da iş hanını kontrol eden ekipler, çok sayıda işyerinin kasasının açılarak büyük bir soygun gerçekleştirildiğini tespit etti. 

Hırsızların saldırısına uğrayan Ferhan Gündoğan, "İşyerlerini kontrol etmek için hanı dolaşırken, bir anda saldırıya uğradım. Beni daha sonra çatı katına çıkararak bağladılar. Karanlıkta yüzlerini göremedim" dedi.

 İş hanını soyan hırsızlardan 2'sinin gündüz saatlerinde iş hanına girdiği tahmin edilirken, bu hırsızlara dışardan 2 kişinin de daha yardım ettiği tahmin ediliyor. Polisin olayla ilgili soruşturması sürerken, şüpheli olarak gözaltına alınan şahısların olayla ilgisinin olmadığı öğrenildi.
.
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2006 Perşembe 15:36:24
Güncelleme :13 Mayıs 2006 Cumartesi 18:07:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?