20
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

İstanbul Teksas!

Bağcılar'da, bankadan işçilerin parasını çeken bir işyeri sahibini kurşunlayan gaspçılar paraları alarak kayıplara karışırken, hastaneye kaldırılan işyeri sahibi kurtarılamadı.

Küçükçekmece İkitelli'de tekstil atölyesi işleten Bahri Kına (32), akşam saatlerinde Garanti Bankası'nın Güneşli Şubesi'nden işçilerinin maaşını ödemek için 15 bin YTL çekti. Kına, paralarla birlikte 34 TBL 34 plakalı taksiye bindi.

Kına bankadan ayrıldıktan kısa bir süre sonra taksinin önü, Peugeot marka bir otomobil tarafından kesildi. Otomobilden inen 3 kişi, durdurdukları taksinin kapısını açarak arka kısımda oturan Bahri Kına'yı kurşun yağmuruna tuttu. Gaspçılar, Bahri Kına'nın yanında bulunan 15 bin YTL'yi alarak olay yerinden kaçtı.

Ağır yaralanan Kına, içinde bulunduğu taksiyle Yenibosna'daki Hayrunnisa Hastanesi'ne kaldırıldı. Kına, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayı duyan yakınları hastaneye akın ederken Kına'nın bir arkadaşı, "Bankadan işçilerin parasını çekmek için gitmişti. Çıkışta taksinin önünü 3 kişi kesmiş. Ateş açtıktan sonra parayı almışlar ve kaçmışlar" dedi.

Olayın ardından hastaneye gelen polis, taksicinin ifadesine başvurdu. Kaçan zanlıların yakalanması için operasyon başlatıldı.

.
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2005 Cumartesi 03:44:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
han IP: 82.222.157.xxx Tarih : 19.11.2005 12:05:59
bunları asmaklazı bunların türkiyeye bır faydası olmaz