3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Kadıköy'de silahlı saldırı

Kadıköy'de bir baba ve oğlu, kimliği henüz belirlenemeyen iki kişi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Toplam 12 kuşunun atıldığı olayda baba hayatını kaybederken, oğlu ise hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

Olay saat 23.00 sıralarında Ataşehir Turgut Özal Bulvarı'nda meydana geldi. Uyuşturucu madde sattığı gerekçesiyle bir dönem cezaevinde kalan ve afla tahliye olan 58 yaşındaki Mustafa Duymaz ve dolandırıcılık suçundan sabıkalı oğlu Ali Cenk Duymaz (33), Turgut Özal Meydanı'nda henüz kimlikleri belirlemeyen iki kişi ile konuşmaya başladılar. 34 EYS 68 plakalı araçlarının içerisinde oturan baba ve oğul bu tartışmanın ardından konuştukları kişiler tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. 7.65 ve 9 mm çapında iki farklı silahın kullanıldığı olayda Mustafa Duymaz 5, oğlu Ali Cenk Duymaz ise 4 adet kurşunun hedefi oldu. Baba ve oğluna 12 adet kurşun sıkan saldırganlar, olay yerinin yakınlarına bıraktıkları bir otomobille kaçtı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Baba Mustafa Duymaz olay yerinde hayatını kaybederken, yaralı olduğu anlaşılan Ali Cenk Duymaz önce Özel Anadolu Çınar Hastanesi'ne, ardından Göztepe SSK Hastanesi'ne kaldırıldı. Ali Cenk Duymaz'ın durumunun ağır olduğu belirtildi.

Baba Duymaz'ın cesedi, gerekli incelemelerin ardından Göztepe SSK Hastanesi morguna kaldırdı. Olay yerinin yakınlarında MOBESE kamerası olduğu ancak kameranın olay sırasında başka bir yöne dönük olduğu öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 18 Mart 2006 Cumartesi 11:25:59
Güncelleme :18 Mart 2006 Cumartesi 11:43:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?