2
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Kanlı eğlence: 2 ölü

Bahçelievler'deki bir müzikholde bayan meselesi yüzünden çıkan kavga sonunda 2 kişi kurşun yağmuruna tutularak öldürüldü.

Saat 04.00 sıralarında meydana gelen olayda, eğlenmek için Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahallesi Ulubatlı Hasan Sokak üzerinde bulunan Milano Müzikhol'e giden Aydın Duran (37) ve Erdal Çoban (19), müzikholde müşterilerle ilgilenen bayanlar nedeniyle kimliği belirlenemeyen 2 kişi ile tartışmaya başladı. Söz konusu bayanlardan ikisinin kendileriyle ilgilenmesini isteyen kimliği belirsiz şahıslar, tartışmanın ardından müzikholden ayrıldı. Duran ve Çoban eğlenmeye devam ederken, şahıslar bir süre sonra müzikhole geri döndü. Yeniden alevlenen tartışma sonucunda silahlarını çeken şahıslar, Aydın Duran ve Erdal Çoban'ı kurşun yağmuruna tuttu.

Silahların patlamasıyla birlikte müzikholde dehşet dolu anlar yaşandı. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden Aydın Duran olay yerinde, Erdal Çoban da kaldırıldığı Bakırköy Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Saldırganlar ise olayın ardından kayıplara karıştı.

Müzikhole gelen polis ekipleri, gerekli incelemeleri yaparak olayla ilgili soruşturma başlattı. Olaya şahit olan bayanlar ise uzun süre gözyaşı döktü. Baygınlık geçiren bir bayana, arkadaşları müdahalede bulundu.

.
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2006 Cumartesi 11:41:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?