3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Kapkaççıların akıl almaz planı

Ümraniye'de park halindeki bir aracın lastiğini patlatan kapkaççılar, lastikle uğraşan sürücünün, içerisinde 2 bin YTL bulunan çantasını çaldı.
 
Edinilen bilgiye göre, Dudullu Des Sanayi Sitesi'nde Ahzap Korkmaz Çelik şirketinde ithalat sorumlusu olarak çalışan Kadir Postacıoğlu, kredi kartı ve borçlarını ödemek için bankaya girdi. Bu sırada takipte olan kimliği belirsiz 3 kapkaççı, Postacıoğlu'nun park halinde bulunan 34 VR 1776 plakalı otomobilinin sağ ön lastiğini patlattı. Faturları ödedikten sonra bankadan çıkan Postacıoğlu, aracının lastiğinin patladığını gördü. Postacıoğlu, içinde 2 bin YTL bulunan çantayı aracına koyduktan sonra lastiği tamir etmek için çalışmaya başladı. Takibi sürdüren kapkaççılardan biri, otomobilden inerek Postacıoğlu'nun aracına yöneldi. Tamirle uğraşan sürücünün dalgınlığından faydalanan şahıs, içinde 2 bin YTL olan çantayı alarak kaçtı.
 
Durumu fark eden Postacıoğlu, olayı polise haber verdi. Bölgeye gelen polis ekipleri, Kadir Postacıoğlu'nun ifadesini alarak soruşturma başlattı.
 
Büyük şaşkınlık yaşayan Postacıoğlu, "Her şey yarım saat içinde oldu. Faturlarımı yatırdıktan sonra lastiğimin patlamış olduğunu gördüm. Aracın öbür tarafından kapıyı açarak çantayı çaldılar. Faturaları yatırırken demek ki takip ettiler. Otomobilin lastiğini patlattılar" dedi.
Görgü tanığı bir bayan ise "Araçta 3 şahıs vardı. Biri sürekli arka koltukta yatıyordu. Sürücü lastiğinin tamiri ilgilenirken diğerleri çantayı alıp araçla kaçtı" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2006 Perşembe 15:56:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?