3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Kazada 2 kişi araç içinde sıkıştı

Bahçeşehir'de eniştesinin otomobilini alarak, kullanması için ehliyetsiz olan arkadaşına veren genç, meydana gelen kazada araç içinde sıkıştı. Talihsiz genç itfaiye ekiplerinin uzun süren uğraşları sonucu sıkıştığı yerden çıkarılırken, arkadaşı ise kazada hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'nde oturan U.D. (19), girdiği üniversite sınavını kazanamadığı gerekçesiyle, moral bulmak için ablasının İstanbul Bahçeşehir'de bulanan evine geldi. Burada S.A.'yla (17) tanıştı. Gece saatlerinde evde sıkılan U.D., yanına arkadaşı S.A.'yı da alarak eniştesinin 34 V 1059 plakalı otomobiliyle gezmeye başladı. U.D. bir süre sonra aracı kullanması için, arkadaşı S.A.'ya verdi. Ehliyeti bulunmayan S.A., saat 00.30 sıralarında Gölet Mevkii'ndeki Ispartakule Köprüsü üstünde aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle yağmurun kayganlaştırdığı yolda virajı alamayınca aracın kontrolünü kaybetti. Direksiyon hakimiyetini sağlayamayan S.A., önce kaldırıma daha sonra aydınlatma direğine çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle U.D. aracın içinde sıkışırken, S.A. ise hafif şekilde yaralandı. S.A. kısa sürede olay yerine gelen ve kendisine ilk müdahaleyi yapan jandarma ekipleri tarafından Büyük Anadolu Hastanesi'ne kaldırılırken, U.D.'yi kurtarmak için itfaiye ekipleri geldi.
 
Sağlık ekiplerinin otomobilin içinde boyunluk taktığı U.D., itfaiyenin yaklaşık 30 dakikalık çalışmasıyla otomobilin tavanı ve kapıları kesilerek kurtarıldı. Ayağı kırılan, başından darbe alan ve iç kanama geçirdiğinden şüphelenilen UD., Büyük Anadolu Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2006 Cumartesi 10:34:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?