2
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Kocamustafapaşa'da patlama

Kocamustafapaşa Meydanı otobüs son duraklarında bir çöp bidonunda meydana gelen patlamada 1 kişi hayatını kaybetti, aralarında 1 çocuğun da bulunduğu 7 kişi yaralandı. Patlamaya, çöp bidonuna yerleştirilen bombanın neden olduğu tahmin ediliyor.

Edinilen bilgiye göre saat 18.00 sıralarında meydana gelen olayda,
Kocamustafapaşa Kuva-i Milliye Caddesi üzerindeki Ramazan Efendi Camii yakınında bulunan bir çöp bidonunda şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamada, çöp bidonunun yakınında bulunan Hikmet Ünal, Fahriye Erkol, Ahmet Akgül, küçük yaştaki Ensar Esen, Salim Şahin ve isimleri belirlenemeyen 3 kişi yaralandı. Yaralılar, çevredeki vatandaşlar tarafından, olay yerinin yakınında bulunan İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İstanbul Üniversitesi (İÜ) Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan biri, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ölen şahsın üzerinden kimlik çıkmadığı öğrenildi.

Patlamanın ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Patlamaya, çöp bidonuna yerleştirilen bir bombanın neden olduğu tahmin edilirken, olay yerine gelen İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, konuyla ilgili bilgi aldı. Cerrah'ın, olayla ilgili açıklama yapması bekleniyor.

.
Yayın Tarihi : 31 Mart 2006 Cuma 21:37:24
Güncelleme :31 Mart 2006 Cuma 21:49:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?