2
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Küçük gelinin cenazesi Adli Tıp'ta

Adana'da karıştıkları bir hırsızlık olayının ardından, Swissotel'de kendisinden 4 yaş küçük bir çocukla düğün yaparken gözaltına alınan ve dün akşam 9. katında bulunan evlerinin camından atlayarak intihar eden S. Ç'nin cenazesi, Adli Tıp Kurumu morguna getirildi. S.Ç.'nin terlikleri oturdukları apartmanın kapısının önüne konulurken, komşuları S.Ç.'nin eşiyle oturdukları evin kartonpiyer ve musluklarının altın kaplama olduğunu iddia etti. 

Edinilen bilgilere göre, S.Ç. (17), henüz belirlenemeyen bir nedenle bunalıma girmiş, Şişli Mecidiyeköy, Ağaoğlu Sokak'ta oturduğu apartmanın 9. kattaki dairenin camından kendini boşluğa bırakmıştı. Hızla beton zemine çakılan S.Ç., olay yerinde hayatını kaybetmişti.
Olayın ardından Şişli Etfal Hastanesi morguna kaldırılan S.Ç.'nin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na getirildi. 

S.Ç'nin evinde ise yas hakim. S.Ç.'nin terlikleri komşuları tarafından apartmanın kapısının önüne konuldu. S.Ç.'nin komşuları, "Eşiyle birlikte bu eve taşındılar. Apartmanın en alt katında bulunan daireyle, S.Ç'nin eşiyle birlikte oturdukları daire, İ.G'nin babasına ait. Olay sırasında evde İ.G., İ.G.'nin annesi ve iki çocuk varmış. S.Ç. pencereye çıktı. Pencereden atlamak isterken, eşi ona atlamamasını söyledi. Pencereden atlayan S.Ç., kayınbabasına ait olan zemin katta bulunan dairenin balkonuna düştü. Eşi ve kayınvalidesi S.Ç'nin öldüğünü görünce kaçtılar" dedi. 

Öte yandan komşuları, S.Ç.'nin eşiyle birlikte oturdukları evin kartonpiyer ve musluklarının altın kaplama olduğunu iddia etti.
3 Nisan tarihinde Adana'da bir banka şubesinde gerçekleştirilen hırsızlıkla ilgili aranan S.Ç. ve 13 yaşındaki İ.G., Swissotel'de düzenlenen bir düğünle dünya evine girmeye hazırlanırken polis tarafından gözaltına alınmıştı. Düğün için Swissotel'e toplam 35 bin dolar ödediği belirlenen zanlıların, düğünlerinde sahne alması için sanatçı İzzet Yıldızhan ile 40 bin dolara anlaştığı belirlenmişti.
İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2006 Cuma 16:44:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?